Dziedzina Żywność i żywienie
		
				 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
		
	
	
		Uchyłki jelita – omówienie aktualnego stanu wiedzy
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2024;30(4):283-288
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
	
	
		Rola suplementacji w insulinooporności
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2023;29(3):153-165
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
		
	
	
		Rola i znaczenie produktów fermentowanych w diecie
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2023;29(2):79-88
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
		
	
	
		Immunomodulacyjne znaczenie diety i COVID-19
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2022;28(4):286-294
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
	
	
		Wpływ odwodnienia organizmu na funkcje poznawcze
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2021;27(4):372-378
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
		
	
	
		Wpływ żywienia na funkcje poznawcze
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2021;27(4):365-371
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
	
	
		Zachowania żywieniowe pracowników zmianowych
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2020;26(3):213-220
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA PRZEGLĄDOWA
		
		 
	
	
	
		Nutrigenetyka. Perspektywy i ograniczenia
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2019;25(2):70-74
		
		
			
	
	 
	
		
		
 
		
		
	
			PRACA ORYGINALNA
		
		 
	
	
	
		Ocena zawartości soli kuchennej w twarogach kwasowych
	
	
					
				
			
			Med Og Nauk Zdr. 2017;23(3):206-209