Dziedzina Żywność i żywienie
PRACA PRZEGLĄDOWA
Rola suplementacji w insulinooporności
Med Og Nauk Zdr. 2023;29(3):153–165
PRACA PRZEGLĄDOWA
Rola i znaczenie produktów fermentowanych w diecie
Med Og Nauk Zdr. 2023;29(2):79–88
PRACA PRZEGLĄDOWA
Immunomodulacyjne znaczenie diety i COVID-19
Med Og Nauk Zdr. 2022;28(4):286–294
PRACA PRZEGLĄDOWA
Wpływ odwodnienia organizmu na funkcje poznawcze
Med Og Nauk Zdr. 2021;27(4):372–378
PRACA PRZEGLĄDOWA
Wpływ żywienia na funkcje poznawcze
Med Og Nauk Zdr. 2021;27(4):365–371
PRACA PRZEGLĄDOWA
Zachowania żywieniowe pracowników zmianowych
Med Og Nauk Zdr. 2020;26(3):213–220
PRACA PRZEGLĄDOWA
Nutrigenetyka. Perspektywy i ograniczenia
Med Og Nauk Zdr. 2019;25(2):70–74
PRACA ORYGINALNA
Ocena zawartości soli kuchennej w twarogach kwasowych
Med Og Nauk Zdr. 2017;23(3):206–209