O czasopiśmie
Bieżący numer
Archiwum
Instrukcje dla Autorów
Zespół Redakcyjny
Komitet Redakcyjny
Kontakt
Recenzenci
2016
Wszyscy recenzenci
2017
WYSZUKIWANIE ZAAWANSOWANE
PL
EN
O czasopiśmie
Bieżący numer
Archiwum
Instrukcje dla Autorów
Zespół Redakcyjny
Komitet Redakcyjny
O czasopiśmie
Bieżący numer
Archiwum
Instrukcje dla Autorów
Zespół Redakcyjny
Komitet Redakcyjny
Kontakt
Recenzenci
2016
Wszyscy recenzenci
2017
Artykuły autora
Anna Harton
PRACA ORYGINALNA
Analiza wartości odżywczej i kosztów diety bezglutenowej w porównaniu do standardowej racji pokarmowej
Joanna Myszkowska-Ryciak
,
Anna Harton
,
Danuta Gajewska
MONZ 2015;21(3):312–316
DOI
:
https://doi.org/10.5604/20834543.1165359
Statystyki
Streszczenie
Artykuł
(PDF)
Wyślij swój artykuł
Instrukcje dla Autorów
Archiwum
Najczęściej czytane
Miesiąc
Rok
Fibromialgia
Rola pielęgniarki w opiece nad chorym okulistycznie na przykładzie problemów pacjentów z jaskrą, przed i po zabiegu trabekulektomii
Czynniki warunkujące akceptację choroby u pacjentów leczonych onkologicznie
Miesiąc
Rok
Zasady tworzenia programów profilaktycznych
Rola pielęgniarki w opiece nad chorym okulistycznie na przykładzie problemów pacjentów z jaskrą, przed i po zabiegu trabekulektomii
Żywienie kobiet w okresie ciąży
Indeksy
Indeks słów kluczowych
Indeks dziedzin
Indeks autorów